Ponuda i usluge

Kompanija Net Consulting svojim klijentima nudi niz rješenja koja im pomažu da unaprijede etičku kulturu u organizaciji i smanje mogućnost nastajanja nepravilnosti koje mogu dovesti do velikih finansijskih i reputacijskih šteta.

Etički kodeksNašim klijentima nudimo izradu etičkog kodeksa i kodeksa ponašanja prema potrebama organizacije ili unapređenje već postojećeg kodeksa. Etički kodeks i kodeks ponašanja su temeljni dokumenti koji pružaju smjernice zaposlenicima za donošenje ispravnih odluka u svakodnevnom poslovanju.

BlankEdukacija i testiranjeEdukacija iz oblasti etike i usklađenosti za menadžment i uposlenike je ključni segment za jačanje etičke kulture u organizaciji. Net Consulting nudi edukaciju u vidu:

  • - seminara koji su otvoreni za učesnike iz različitih kompanija i organizacija,
  • - In house treninga kreiranih po potrebi kompanije/organizacijeBlank

Etička linijaEtička linija je pametno rješenje koje našim klijentima pomaže u procesu prevencije, detekcije i istrage prijavljenih nepravilnosti.Blank

Procjena rizikae-Procjena rizika je alat koji omogućava procjenu trenutnog postojećeg stanja u različitim oblastima u organizaciji.

Doadtne uslugeU okviru dodatnih usluga, Net Consulting pruža pomoć kompanijama, institucijama i organizacijama u razvoju strateških dokumenata, definisanju i implementaciji neophodnih mjera iz oblasti etike i usklađenosti, kao i procjenu efektivnosti implementiranih aktivnosti.